+358 50 4688238 Ota yhteyttä      Katso sijainti      Avoinna: ma - pe klo: 8.00 - 16.00
Seuraa meitä

Finikor Brilliant

Finikor Brilliant maalipinnankäsittely antaa autosi maalipinnalle syvän kiillon vähintään kahdeksi vuodeksi.
Käsittelyn jälkeen autosi kiiltää jälleen kuin uutena.
 

Brilliant on maalipinnan takuuhoitomenetelmä

Finikor Brilliant maalipinnankäsittely on kokonaan uudenlainen verrattuna muihin menetelmiin, se ei ole vaha eikä kiillotusaine eikä se sisällä silikonia. Se korvaa kaikki muut maalipinnan hoidot.

Perinteisten autovahojen antama suoja on lyhytikäinen. Tämä johtuu paljolti siitä, että ne kaikki ovat vesipohjaisia, sisältäen vettä n. 20-60%. Vesipohjaisten autovahojen jättämä suojakalvo jäätyy ja halkeilee pakkasessa, lämpimässä sen kalvo kuivuu ja kesii. Tästä johtuen suojakalvo "katoaa" ilman että autonomistaja voi tehdä asialle mitään. Lisäksi useiden vahojen sisältämä silikoni aiheuttaa paikkamaalaukselle vaikeuksia.

Finikor Brilliant menetelmän raaka-aineiden osalta on lähdetty aivan eri tavalla hakemaan pysyvämpää lopputulosta. Koko käsittely on sarja raaka-aineita, joiden tehtävänä on täydentää toisiaan. Finikor maalipinnan takuuhoitomenetelmän antama suojaus on eri asia kuin vahaus ja kiillotus.

Ominaisuudet 

Finikor Brilliant maalipinnankäsittely muodostaa auton maalipinnalle likaa hylkivän kalvon, mikä tekee autostasi helposti pestävän.

Vaikka auton peseminen helpottuu, mikään aine ei pidä autoa täysin puhtaana. Finikor Brilliant-käsitelty auto kestää konepesua (suositellaan harjatontapesua) ja normaaleja liuotin-alkaalipesuaineita. Normaali käsinpesu pitää autosi pinnan kunnossa kuitenkin pidempään.

Suomen suosituimmalla maalipinnankäsittelyllä,  Brilliant maalipinnankäsittelyllä saat autostasi kiiltävän ja helposti pestävän vuosiksi eteenpäin.

Suojaa autosi ajoissa!

Liian huonoon kuntoon mennyttä maalipintaa ei edes Brilliant -käsittely voi saada uuden veroiseksi, siksi kannattaakin suojaaminen aloittaa tarpeeksi ajoissa. Näin maalipinta saadaan pysymään loistavan kiiltävänä. Ja mikä parasta: puhtaana pitäminen ja pesu helpottuvat ratkaisevasti.

Takuu ilman takarajaa

Mikä parasta, annamme työlle kahdenvuoden takuun, mitä voi jatkaa rajattomasti lisäkäsittelyillä. Takuu koskee maalipinnan hapettumista ja kiillon säilymistä.

Brilliant maalipinnankäsittelyn tiedetään kestäneen jopa yli kuuden vuoden ajan, mutta Suomen vaativien ilmasto-olosuhteiden johdosta takuuaikaa ei voida myöntää niin pitkälle ajalle.